mandag 29. november 2010

SJP - Elle Decor

I januar 2008 publiserte Elle Decor en reportasje fra Sarah Jessica Parkers hus i Bridgehampton. Dagens bilder er med andre ord ikke av det nyeste slaget, men jeg synes allikevel huset er så tidsløst og kult innredet at bildene er like aktuelle i dag.

Medsinskap på badet og flere sommerfuglbilder står herved på ønskelisten min.


Og rosa bøker. M kommer nok til å bli spesielt glad for akkurat det:)
Huset er dekorert av Eric Hughes med en god blanding av billig og eksklusivt. For eksempel er lampen under fra Ralph Lauren Home, mens bordet er fra Ikea.


Skrivebord i speil og vintagestoler trukket i kinesisk silke har aldri stått særlig høyt i kurs hos meg. Her synes jeg derimot det ser fresht ut. Gul sengegavl derimot kommer du aldri til å finne hos meg:) Litt for ....gult!Har aldri vurdert et rødt kjøkken. Eller å ha et gigantisk rødt eple på veggen. Jeg er villig til å ta det opp til diskusjon nå!


Måtte avreagere med noen ikke julete bilder i dag. I går kikket jeg litt rundt i blogg-verdenen og fant sikkert 400 ulike adventstake-innlegg. Det er mange advent-staker! Er jo i akutt fare for å bli lei julen før den har begynt hvis jeg ikke modererer meg litt:)

Julebordsesongen er for øvrig i full gang! Jentekveld på fredag, julebord på lørdag som først endte klokken 5 søndag morgen, og middagselskap for 12 i går tar på selv for den mest hardbarkede. Og jeg er ikke så hardbarket lenger! Litt skjelven i dag. Men det var verdt det! Venner og dansing og god mat og mye latter:) Kan bli glad av langt mindre!

Foto: Elle Decor - William Waldron

6 kommentarer:

 1. Wow virkelig et inspirerende hjem...
  ha en vakker dag..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Det er så deilig å se at til og med de største Hollywood stjernene kan holde seg til rimelig nøkterne boliger som like gjerne kunne vært et normalt hus i Norge. Som regel er jo disse kjendishusene så overdådige at det ikke er fint en gang. Dette var knalltøft, og åååååhhhh som jeg også falt for badet :D

  SvarSlett
 3. knallflott hjem, ikke bare har dama stil når det gjelder klær, men hun har ett delikat innredet hjem, det kan jeg like

  SvarSlett
 4. Jeg digger også eplet på kjøkkenet hennes. Innbiller meg at vi også skrev om kjøkkeneplet en gang i fjor, men er jammen meg ikke sikker.

  SvarSlett
 5. Var denne artikkelen publisert i Elle Interiørbladet eller var det i et annet fora? Elle Docor er jeg ikke så kjent med nei;)

  SvarSlett
 6. Hei Løvinnen.

  Elle Decor er et nettsted eid av Elle som viser masse herlig interiørinspirasjon. Artikkelen om SJP er så vidt meg bekjent ikke publisert noen andre steder. Du kan lese artikkelen her:

  http://www.elledecor.com/image/room_finder/90?designer=Sarah+Jessica+Parker+

  :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)