onsdag 24. november 2010

Onsdag

Noen dager er det herlig å ta en liten avstikker fra jobb og vanlig hverdag og bare pusle og kose seg, og siden jeg har så mange ubenyttede fridager igjen bestemte jeg meg for å benytte en av de i dag. Til å gjøre ingenting!
Av en eller annen merkelig grunn er det gjerne på dager jeg skal gjøre minst mulig at jeg gjør mest, og resultatet av dagens impulshandlinger er mildest talt godt synlig i stuen akkurat nå. Her råder et herlig kaos av sakser, innpakningsruller, teip, bittesmå klær og små og stor pakkehauger i ethvert hjørne, og et nytt herlig par sko midt på gulvet. Ahh, lener meg fornøyd tilbake!

I tillegg har jeg naturligvis fortsatt smuginnføringen min av jul. Julekuler på fat synes jeg går hårfint innenfor (?).


Gren med julepynt går derimot laaangt utenfor!


Men det ble fint:)


Liten stamme kan fint få nytt liv som telysholder. Skulle ønske jeg hadde laget den selv! Hadde hørt så mye finere ut enn at jeg har kjøpt den på Skeidar liksom. Men det har jeg:) Fin er den uansett.


Nå venter barnehagen. I dag tidlig satt jeg i bilen og så på dette bittelille mennesket som var kledd som om han skulle til nordpolen, forsvinne oppover bakken med et akebrett i den ene hånden mens den andre hånden hadde et trygt tak i hånden til en av de ansatte i barnehagen. Han vagget da han gikk på grunn av alle klærne, og så så glad ut selv om jeg bare så han bakfra. Jeg ble uhyre emosjonell:) Ut i verden på egen hånd liksom. Æsj, noen ganger skulle jeg ønske jeg var mann!

3 kommentarer:

 1. Så mange fine ting du har kjøpt :) Og ble vedlig fint med fatet med julekuler og kongeler.

  SvarSlett
 2. Høres ut som en helt perfekt dag. Får gjort mye mer når jeg for en gang skyld har en fridag nå, enn da jeg var hjemmeværende.
  Effektiviteten lenge leve. ;)
  Og julesnikinnføring er helt greit for meg. Jeg driver med det samme selv om dagen.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. deilig med sånne dager! koselige bilder:)

  ja de små blir altfor fort store.
  har selv to jenter, minsten er 8 mnd men føler det var i går jeg fikk ho.. tiden flyr.

  første gang jeg er her inne på bloggen din, syns du har en flott blogg så legger meg til som følger jeg:)

  ha en fin kveld!

  klem fra kine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)