torsdag 14. oktober 2010

Skåbu - Del 2

Veldig kreativ overskrift! Skrivesperren er som dere ser i aller høyeste grad fortsatt til stede:) Men men, den går nok over snart skal du se.

Under ser dere hyttestuen vår. Stuen har ikke gjennomgått de største endringene da den ligger i den gamle delen av hytta, men nye vinduer, nye gardiner og ny sofa er på plass og gjør helhetsinntrykket ganske mykt og lyst. Vi lurer også veldig på om vi i tillegg skal beise veggene i en litt lunere tone. Noen som har erfaringer/tips til pene hyttevegg-farger?

Herlig å snart kunne skrive 'check' bak stuen. Det eneste arbeidet som står igjen er til å kle pipen bak den nye peisen med skifer, og å kjøpe nye spisestue-stoler. Klassiske svarte "hyttestoler" kanskje? tror det kan bli fint.


Jeg hadde forøvrig en liten skattejakt på loftet vårt før vi reiste opp på hytta i sommer. Der fant jeg blant annet både flotte gamle malerier og oldemors gamle symaskin. De passer ikke så godt til stilen vår hjemme, så det gjør meg litt ekstra glad for at de nå har fått et nytt liv på hytta. Her glir de jo rett inn:)


Det nye badet i nybygget nærmer seg ferdig..


..og badstuen er for lengst innviet:)Det nye kjøkkenet vårt er plassert i rommet der et av de gamle soverommene tidligere lå. Vi rev ganske enkelt ned den ene soveromsveggen, satt inn et nytt kjøkken, og bygget nye soverom, nytt bad, bod og badstue i den nye delen. Og vips så hadde vi en langt mer luftig og funksjonell hytte (vips er kanskje å ta i, men dårlige økonomiske tider for snekker-bransjen gjorde at snekkerne kun hadde vår hytte å jobbe med. Nybygget kom derfor opp på rekordtid:). Kjøkkenet mangler fortsatt lister både oppe og nede, men er ellers i fullt bruk. Tror det blir fint når vi får listet det inn slik at det blir en mer naturlig del av hytta.


Kan nesten ikke vente til vi får reist opp igjen og gjort alt ferdig. Herlig om alt er klart til vinteren slik at vi kan ta med venner opp og kose oss med skiturer, akekjøring og lange kvelder sammen. Hytteturer fikk virkelig en rennessanse for meg etter at vi fikk barn. Deilig å legge barna om kvelden, og nyte kvelden med venner, rødvin, latter og spill. Fritt for å ikke ha tidligvakt morgenen etter:)

Torsdag! Wee!
Nyt den:)

5 kommentarer:

 1. Hei Anita!
  Så fint det blir, hytteturer er kos ja! Vi var på en kjempe fin og gammel hytte i høstferien. Der hadde de malt taket hvitt, og veggene var i en naturlig gråtone (eldet tømmervegger). Kanskje det er mulig å få til det med beis eller lasering? Det var i hvert fall utrolig stilig og lunt. Hvite gardiner og grå sofa som dere! Klem fra Catharina

  SvarSlett
 2. ÅH! SÅ FINT DERE HAR DET:) Helt nydelig! Fantastisk!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hytta er blitt kjempe flott og naturen rundt den er jo bare helt fantastisk! Må være deilig å ha et sånt sted å "rømme" til innimellom, og spesielt siden det sitter så enormt mange gode minner i veggene der:o)

  SvarSlett
 4. Veldig koselig hytte! Mine svigerforeldre bygde seg hytte på fjellet for 4 år siden og der trives vi veldig godt. Ikke er det så langt opp dit heller. Under 2 timer. Problemet er bare å finne ledige helger...

  Det er lykken med lange kvelder, rødvin og gode venner på hytta.

  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 5. Så koselige bilder! Ser virkelig koselig ut!! :) Takk for kos kommentar, forresten! Skjønner at du gleder deg til jentetur ja - det er bare så utrolig kos & morsomt! Vi hadde det helt knall!! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)