tirsdag 24. august 2010

Words

Veggene på Lille ws rom har vært litt for tomme etter at vi flyttet inn, så da muligeten bød seg forrige uke, spurtet jeg formelig ned i boden for å hente printeren, noen gamle svarte Ikea-rammer og maling. Alt inspirert av verdens mest kreative Heidi med blogg-favoritten Fru Fly selvfølgelig:)


Rammene fikk seg noen strøk med hvitmaling, mens passepartout'ene ble malt i samme farge som veggene på Lille ws rom. Vi er forøvrig superfornøyd med denne fargen. Jeg lette etter en lys, litt støvete, grå farge med en anelse blått i seg, og Morgendis fra Jotun oppfylte alle kravene, og er nydelig mot de vite møblene.


Siden tiden min fortsatt går med til å pusse ned trappen, har ikke bildene kommet opp på veggen enda. Foreløpig er det derfor bare lille pysj-Maileg som har fått den viktige jobben med å passe på bildene. Han ser forøvrig ut til å ta jobben svært seriøst og matcher nanturligvis både fargene i bildene, og i grunn også resten av rommet. Jeg har en forkjærlighet for hvitt, beige og lys blått sammen, og ser at jeg kan ha gått liv overboard med malekosten. Not to worry, det er heelt vanlig. Blir alltid litt for ivrig og maler alt jeg kommer over, før jeg kommer på at en brytningsfarge nok hadde vært vel så fint. Da er det bare å begynne forfra:)I Oslo øs-pøser regnet ned i dag, og køene inn til byen strakk seg over halvannen mil pga masse ulykker i dag tidlig. Da er det godt man fortsatt har 'Butterfly butterfly' på hjernen, og endelig har mulighet til å syynge ut beskyttet av bilens forhåpentligvis fullstendig lydtette vegger. Kjenner jeg nesten får litt angst nå. De er lydtette ikke sant?

Ha en herlig tirsdag!

2 kommentarer:

 1. Ha ha ha, det spørs hvor høyt stemmen din skjærer det, lille venn! Her går det i sovende datter og mann, skillingsboller i ovnen, og mamma snart på besøk! Altså en bra tirsdag! Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Du er så FLINK!!!
  Jeg bestilte akkurat en plakat fra Eplabutikken til Fru Fly:)
  Kanskje jeg må spe på med noen hjemmelagede også!
  Takk for inspirasjonen!
  Var jo lurt å male passpartouet også! De fra Ikea er så gule, synes jeg...

  Holder på å samle inspirasjon og ting og tang til Liam sitt rom som skal møbleres etterhvert. Så dette skal jeg ta med meg!:)


  Likte fargen på veggene også!
  Jeg ser også for meg en grå-blå farge på en fondvegg, men har ikke funnet den rette enda. Skal sjekke ut morgendis!:)

  Ha en fin tirsdagsettermiddag!:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)