søndag 22. august 2010

Magisk

For en fullstendig FANTASTISK kveld det var i går. Jeg klarer ikke å stoppe å smile, klarer ikke å stoppe å synge 'Butterfly', og M synes vel for lenge siden at jeg har brukt opp alt som er av svulstige ord i mine beskrivelser av gårsdagens konsertopplevelse. Selv synes jeg at hvis man noen gang skal overgå seg selv i svustigheter så er det nå, for konserten var intet mindre enn en overmannende magisk opplevelse - og da er alt lov.

Jeg har alltid likt A-HA. Jeg har likt musikken deres, og vært imponert over hvilken perlerad av hits de har klart å produsere i løpet av 25 lange år. Jeg gledet meg derfor til i går. Men at forventningene skulle bli så til de grader overgått hadde jeg ikke regnet med.


Kanskje var det fordi det ikke er så ofte M og jeg er ute på byen hele natten for oss selv uten barn, eller fordi middagen med venner før konserten var så utrolig hyggelig. Eller kanskje det var den nydelige vinen til maten eller likøren til kaffen som gjorde ting ekstra magisk. Eller at Oslo lå badet i sol og 24 grader denne lørdagen etter en regnfull og kald uke med dystre utsikter. Eller at det så ut som om samtlige av de 29.000 publikummerne som vi stod blant, hadde bestemt seg for at dette skulle bli en festkveld uten like. Magien kan ha kommet av den fantastiske lyden, hit'ene som kom som perler på en snor, eller scenen som leverte bilder og et lysshow som verken jeg eller landets presse har sett noe lignende til. Det kan ha vært allsangen til 'Hunting high and low' eller 'Living Daylights', eller det å synge så høyt man kan i 2 timer uten å noen gang ville stoppe. Det kan ha vært det å kjenne armene til M rundt meg under 'Crying in the rain' og 'Stay on these roads', den fantastiske stjernehimmelen over oss som skinte over konsertarenaen på denne mørke og varme sensommerkvelden, eller det fantastiske fyrverkeriet som avsluttet kvelden.


Sannsynligvis var det kombinasjonen av alt. Kvelden var virkelig magisk og ble avsluttet med allsang ut av Ullevaal stadion og massevandring ned til Oslo sentrum (så ut som om ca 20.000 av de oppmøtte bestemte seg for t-banen så da var det bedre å ta bena fatt:)

(Note to self: Ikke skrive flere blogginnlegg i euforisk sinnstilstand. Kan sikkert bli litt mye. Denne gangen kunne det ikke unngås:)

Nyt søndagen!

Beklager for fryktelig dårlige mobilbilder; men det er de jeg har:)

5 kommentarer:

 1. ..Dette var en perfekt beskrivelse på en MAGISK aften..
  Jeg var selv tilstede under tidenes beste a-ha konsert(iallefall av de jeg har sett)

  Alt stemte igår, og Morten sang helt fantastisk bra.herlig å kunen se/høre at han leker seg litt med låtene, og at han brillierer med de høye tonene.

  Nå skal det sier at jeg er EKSTREMT a-ha fan.. Og jeg kan ikke annet enn å glede meg til neste konsert 2.des. i spektrum.
  Men..Gruer meg litt også, ettersom dette er den aller aller siste a-ha konserten. Buhuu..


  Kvelden igår var iallefall..MAGISK

  SvarSlett
 2. Åhhhh!!!! Misunneleg!!! Takk for at du delte din euforiske sinnstilstand med oss! Ein tidsepoke er over, og det er vemodig...

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Misunnelig ja! Håper du koste deg myyyyye!:D

  SvarSlett
 4. Må si meg helt enig. a-ha var fantastiske. Og det virker som at alle som var til stede hadde en eventyrlig flott aften.

  Nå ser jeg fram til 4. desember. Det blir riktig nok a-ha sin siste konsert, men jeg tror den blir magisk god.

  SvarSlett
 5. Heeerlig skrevet søte du!
  Det var uuuten tvil en uforglemmelig opplevelse. For en stemning!
  Har ikke landet helt enda jeg heller...hihi :)
  Det kunne rett og slett ikke vært bedre enn det var! Maaagisk!

  Fin ny uke til deg! Klem fra meg

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)