onsdag 13. januar 2010

Utfordring

Heidi med den nydelige bloggen, Fru Fly, har utfordret meg til å være med på en sitatstafett. Som tidligere utenforstående bloggleser har jeg sett hvordan bloggerne stadig har utfordret hverandre til både det ene og den andre. Nå er jeg selv utfordret og jeg tenker at jeg nok hadde vært litt kulere hvis jeg ikke hadde blitt så stolt over akkurat det - men det ble jeg :)

Først ble jeg litt fristet til å svare Ari Behns "Livet er en fest og jeg er et smykke", men jeg skal være snill og oppføre meg. - Men litt glad blir jeg jo av hele svulstigheten:)Skal jeg velge ett sitat må det dog være dette:

The happiest of people don't necessarily have the best of everything; they just make the most of everything that comes along their way.
Karen S.Magee

Denne er jo ganske selvforklarende, men jeg liker at den minner oss om at vi er vår egen lykkes smed, at vi må gjøre det beste ut av de forutsetninger som er gitt oss, og at vi må ta oss tid til å skape litt magi i hverdagene - det er de det er flest av.
 

 
Jeg gir stafettpinnen videre til Kjerstis lykke, som har et av de nydeligste hjemmene jeg har sett noen gang, og til de relativt nye bloggene Det aller fineste og Lenes lykke. Bloggene har ikke så mange innlegg enda, men jeg vet de vil bli nydelige fordi menneskene bak dem er det!

Ønsker deg en finfin onsdag!
 
Bilder av Chris Everard

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for fine ord om bloggen min søte deg:)
  Vakkert sitat og bilder...

  Og selvfølgelig skal du være stolt over å bli utfordret, bloggen din er helt fantastisk!
  Jeg tar stafettpinnen med glede....:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 2. Lille vakre, tusen takk for så koselige ord hos meg! Blir så glad:)

  Og du, så fint du har fått det i gangen! Den tavlen gjorde seg utrolig godt må jeg si - fra en trendslave til en annen ;) Kjente meg vel en smule igjen i den beskrivelsen ja....

  Takk for min første utfordring, hurra! Jeg skal knaketenke litt:) Ditt var forøvrig nydelig og veldig, veldig riktig.

  Vi sees imorgen, det gleder jeg meg til! Ha en strålende dag!

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Skjønn er du!♥ Synes både Ari og Magee sitt passer deg jeg:) Klem H

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)