søndag 17. januar 2010

Forventning

Fler enn meg som gleder seg til å igjen kunne la seg forføres av en verden fylt med romantikk, vennskap og pikante diskusjoner? En verden der kjolene enten er hentet rett fra catwalken eller er skatter fra små bortgjemte vintagebutikker, og der Manolo Blahniks og Louboutins ikke bare er allemannseie, men det mest naturlige å svøpe føttene i når man skal møte jentene til lunsj?

Overfladisk? Javisst! Samtidig synes jeg vi fortjener å få drømme oss litt bort fra norske vinterdager med varme fornuftige sko, luer, statisk hår og røde, kalde neser.
Jeg gleder meg derfor, sammen med det jeg regner med er et stort antall likesinnede, veldig til premieren på SATC 2 i mai (selv om vi nordmenn ikke vil ha muligheten til å se filmen på norske kinoer før i juni). Da skal jeg ta med meg jentene, ha på meg kjole og høye hæler, drømme meg tilbake til New Yorks herlige atmosfære, og føle meg chic for en kveld!


Jeg elsker bildene Annie Leibovitz tok for Vogue før premieren av SATC 1 i 2008. De er elegante, humoristiske ... og helt klart chic'ere enn meg :) Den som kunne fått låne en av disse kjolene for en kveld..
Deilig å være tilbake hos guttene mine igjen, etter en morsom og i overkant innholdsrik kick-off-helg! Aldri har den lille sjarmøren min kjentes varmere eller mykere eller gladere og søtere. Nå kommer han stabbende med yndlingsboken sin om dyr, så da kan det ikke blogges mer,- det må leses:)

Håper du får en nydelig uke!

Foto: www.style.com/vogue

3 kommentarer:

 1. Jeg må si meg så enig så enig!
  Jeg så å si teller ned dager til første fredag i juni!
  Bildene er utrolig flotte!

  Ha en fin uke!

  Klem, Line.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder og tekst som alltid.
  Bloggen din er n i c e!
  Ha en fin kveld og start på uken.

  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Å! Jeg GLEDER meg!!
  Det er herlig å kunne drømme seg bort i en film:)
  Må bare fortelle at min søster har sett serien (og da mener jeg ALLE episodene) minst 10 ganger! Og filmen sikkert 20 ganger:) Da snakker vi fan, altså:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)