tirsdag 24. juli 2012

Om sommer og hybelkaniner

På sommeren skal man ikke bli overrasket hvis man finner en liten hybelkanin som har bosatt seg i et hjørne hjemme hos oss. Det høres kanskje litt trist ut å være hybelkanin, men neida, ikke i vårt hjem. Om sommeren er det nemlig rom for å ta med seg både nær og fjern hybelkaninslekt hjem til oss og virkelig hygge seg sammen. For en som elsker sol og varme er nemlig den norske sommeren alt for kort og dyrebar til å tilbringes inne med vaskekosten, så får heller hybelboerne ha fest hvis de vil..


I år er det gullende rent hjemme hos oss, og ikke en hybelkanin er i sikte..


.. jeg sier ikke mer..:)

torsdag 12. juli 2012

Sommeroppsummering og hylletips

Hei hei! Suser bare innom for å komme med et lite hylletips. Jeg har nemlig i lengre tid planlagt å gå til innkjøp av de fine hyllene fra Sebra til Lille ws rom. Men noen ganger lønner det seg å være født 5 minutter for sent. På Søstrene Grene snublet jeg nemlig over disse finfine hyllene som kostet en slikk og ingenting. Så da var det i grunn bare å ta en under hver arm og se litt rar ut på veien hjem.


Vi har forøvrig akkurat kommet hjem fra noen herlige dager på stugan. Værmeldingene var alt annet enn lystre før vi reiste, men jammen kom ikke solen på søndag og bestemte seg for å bli. Dermed ble det finfine turer både til vakre Fjällbacka..


.. og til like fine Grebbestad for å kjøpe dagens iskrem.


Og etter å badet mange ganger hver dag og neeesten lært å svømme av stupemannen ...


.. var det godt å bli tullet inn i badekåpen etterpå hos mamma og bare være liten gutt igjen.


Er det teit å føle seg litt altoppslukende fjortisforelsket i egen familie? Og i smilehullene på Maries hender? I så fall er jeg teit!

Med det tror jeg denne bloggen tar en kanskje ikke veldig velfortjent sommerferie (har jo ikke slitt meg ut i det siste akkurat). Men sommerferie blir det okke som. Så da er det vel bare å krysse fingrene for at en strålende sommer ligger foran både dine og mine føtter *kryyyysser litt ekstra hardt!!

God sommer!

mandag 2. juli 2012

Når det er lovet dustevær hele helgen..

..blir gleden desto større når skyene bryter opp fredag kveld og solen varmer oss resten av helgen.

I går satt vi ute til klokken var to på natten og skravlet som om det ikke var noen morgendag. Men den kom. Og vi brukte den til å sove lenge, feire Lille w, gå tur, kjøre fjernstyrt båt, spise kake, lese, vasse og plukke markjordbær. Jammen kom ikke juli i år også. Og vips så var jeg mamma til en 4-åring. Hjelp - ble han ikke akkurat født?