torsdag 11. august 2011

Havana Cuba

Skrivesperre lenge leve! Tusen takk til dere som stadig titter innom bloggen min selv om det ikke skjer noe som helst her inne. Jeg er inne og titter på siden min. Jeg er innom andre sider og titter. Jeg venter på at inspirasjonen skal dette ned i hodet mitt. Og hva skjer? Absolutt ingen ting!

Nuvel - sommerboblen sprekker vel til slutt. Enn så lenge legger jeg ut litt bilder fra min desiderte yndlingsfotograf i hele verden; Jose Villa. Skulle jeg giftet meg igjen skulle halve bryllupsbudsjettet brukes til å få han til Norge (eller kanskje heller vi burde brukt pengene på å fått oss til han - hmm, fornying av bryllupsløfter på Cuba - gruble gruble - må tenke ut smøreplan). Men han tar ikke bare verdens vakreste bryllupsfoto. Jeg blir glad helt fra hodet og ned i tærne av bilder som disse av vakre Havana også.

Jeg vil til Cuba. Helst i dag! Alle bilder: Jose Villa

5 kommentarer:

 1. helt fantastiske bilder du viser. Nå vil jeg også reise til Cuba.

  SvarSlett
 2. Ja, Cuba var helt herlig! AKkurat som du viser på bildene;)

  SvarSlett
 3. Hei, Jeg tittet tilfeldigvis innom bloggen din, og likte den veldig godt :-) Spesielt det innlegget om Cuba. Jeg har selv vært der, og bodd hos en cubansk familie. Og jeg sier bare at jeg anbefaler det på det aller sterkeste :-D (Spesielt om du/dere danser salsa, det var årsaken til jeg reiste)

  Bildene fikk frem mange gode minner.. Lengte lengte...


  Ps! Så du giftet deg i Strømmen kirke, det gjorde jeg også.. Den fineste kirken syns jeg som er strømmens jente..
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Oo - jeg vil også danse salsa! På Cuba! Hvor skal jeg ellers lære det skikkelig? Klarer ikke helt å la øya ligge etter å ha lest Drømmehjertet og hvis disse bildene virkelig viser virkeligheten tror jeg ikke jeg er kvinne nok til å vente alt for lenge.

  .. og anonym - jeg er Strømmen-jente jeg også:)

  SvarSlett
 5. Man kan ikke lære skikkelig salsa andre steder enn Cuba. Jeg bare lengter etter å reise tilbake! Det er en av de beste reisene jeg har hatt.. Man drømmer seg bort i en helt annen verden :-)

  Det er bare å bestille billetter, Ving har det som nyhet i vinter- Jeg har allerede sjekket det ut :-)
  Hvis du er strømmens jente så vet vi helt sikkert hvem hverandre er.. Strømmen er ikke såå stort! :-)
  Hmm.. dette var spennende!

  God helg med eller uten salsa og mojito ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)