mandag 28. juni 2010

Midsommar

Juni er faktisk ikke en så verst måned å flytte på. Riktignok er det kvelder der man heller vil ligge i en park å grille istedenfor å stå med hodet ned i en eske og sortere rusk og rask, men samtidig finnes det så mange hyggelige anledninger som man er pent nødt til å feire, at det blir mange og takknemlige pauser mellom flyttesjauene.


Med svenske venner kom vi naturligvis ikke utenom å feire midsommar på ekte svensk vis. Og det må jeg si; her har vi nordmenn mye å lære:) Solen skinte, kjolene var hvite, vi hadde blomsterkranser i håret, og en flott maistang midt på tunet. Vi sang viser, drakk nubbe (Skåne aquavit), spiste sild og nypoteter, drakk enda litt mer nubbe og sang og danset rundt maistangen til stor forlystelse. Herlig:)


At stedet vi var på var omkranset av blomsterenger fylt med alle blomstene jeg husker jeg plukket som liten, ødela absolutt ikke dagen. jeg følte meg som om jeg var fire igjen da jeg barfot føyk rundt med den fine blomsterkransen min. Deilige sommer!!


I kveld skal det males. Ikke fullt så hurra. Men fint blir det! :)

Ha en herlig sommerdag!

4 kommentarer:

  1. ...Herlig Sommer
    Fantastiske stemningsbider du viser
    Skikkelig koselig :)

    Vi flyttet til vår leilighet ifjord på denne tiden.. Var som du beskriver.
    Men.. Bedre en å flytte på sommer'n istede for 2 meter snø-
    mener nå jeg iallefall
    *knis*

    Ha en nydelig sommer-mandag

    Klem klem

    SvarSlett
  2. Hørtes veldig veldig fint ut! Og så deilig det skal bli når alt er ferdig flyttet inn:) Enda er sommeren lang...:)

    SvarSlett
  3. Superkoselige bilder! Høres litt stress ut, men også veldig kjekt ut med flytting. Det er nok riktig tidspunkt, men det er lov til å kjenne litt vemod likevel. Lykke til og nyt fine sommerdager! Klem h

    SvarSlett
  4. Det er så mange nydelige bilder her hos deg =)Takk for titten!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)