fredag 29. januar 2010

Fornyelse

Jeg shopper for tiden.....Mye!



..og med svært god grunn - jeg feirer!
Jeg feirer at jeg har klart meg gjennom en sesong der de mest motebevisste av oss har travet gatene i opprevne svarte strømpebukser, ringer med hodeskaller, MC-jakker, uniformsjakker, maskuline boots og nagler - Hva skjedde med at alt skulle ha nagler?



Nå tenker sikkert du at jeg er en av de som beholdt sin integritet, og holdt seg unna denne moten siden jeg ikke liker den så godt. Neida neida, selvfølgelig gjorde jeg ikke det. Jeg har tuslet rundt med naglebelter, naglevesker, skinnjakker og lenkekjeder. Dette er jo superlight-versjonen i forhold til hardcore-motefantastene selvfølgelig, men veien til de struttende 50-tallskjolene jeg aller helst skulle vært ikledd, føltes allikevel veeeldig lang!



Nå er vår- og sommerkollesjonene endelig å finne i butikkene, og mitt hjerte gleder seg stort. Borte er Lisbet Salander klærne. Hyllene er isteden fyllt med bluser og topper og tunikaer og kjoler i lette luftige stoffer og farger. Det er silkemyk kashmir og pudderfarger så langt øyet rekker, og mitt shopping-øye rekker ganske langt. Så jeg shopper. Som seg hør og bør! Jeg kommer til å ende opp med å se ut som et sukkertøy. Og jeg kommer til å like det!



Nyt fredagskvelden:)

5 kommentarer:

  1. Så flotte klær! :) Fine bilder du har tatt av den også!

    Ha ei god helg!
    Klem

    SvarSlett
  2. Fine bilder av fine klær, se sokkene elsker jeg fargen på hvem er de fra?..
    God helg igjen.

    Klem Tonje

    SvarSlett
  3. Haha....jeg kjenner meg igjen ja;) Nydelige innkjøp!♥ Ha en flott helg! Klem Heidi

    SvarSlett
  4. Så enig så enig!Sokkene kan bestilles på elsakbruktogantik.no! Else C.

    SvarSlett
  5. Må si jeg kjenner meg igjen. jeg må bare spørre hvor kjøpte du de blå sokkene?? De var så utrolig fine og søte, må ha må ha...
    Kos

    xxxxx

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)